Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Halal food lovers

 

Anur Halal Food Group heeft hart voor lekker eten. Voor ons is er niks mooier dan de allerlekkerste halal-producten te maken voor de fans van onze merken. Wij maken het voor elke moslim mogelijk om te genieten van de heerlijkste gerechten.

Of het nu om het diner met de hele familie gaat of een lunch, ontbijt of snack tussen- door voor jezelf: voor elke gelegenheid hebben wij iets in huis dat je op tafel zet met onze merken Anur, Wahid en Ikbal.

ffff

Anur is totaalleverancier van gecertificeerd topkwaliteit Halal food. Al meer dan 25 jaar maken we ons iedere dag hard om halal-producten voor iedere moslim beschikbaar te maken. Elke moslim van welke generatie ook kan er 100% op vertrouwen dat onze producten volgens de hoogste halal-standaards zijn geproduceerd. We weten dat het begrip ‘halal’ soms nogal ruim wordt geïn- terpreteerd. Daar hoeft u bij ons nooit aan te twijfelen. Als marktleider en category captain nemen wij de verantwoordelijkheid en laten we zien hoe het hoort.

Onze drie merken voor elke moslim.

Wij vinden het onbegrijpelijk dat in onze multiculturele samenleving van vandaag halal-producten vaak nog zo slecht verkrijgbaar zijn. Met onze merken Anur, Wahid en Ikbal willen we markleider worden in etnische en westerse retail. Vooral in de laatste categorie is nog een wereld te winnen. geboden kan worden.

Altijd en overal genieten van de lekkerste Halal producten.

Door continu nieuwe producten te ontwikkelen wordt ons assortiment jaar- lijks steeds breder. We gaan net zo lang door totdat er een volledig assortiment aangeboden kan worden.
Het zou volstrekt normaal moeten worden dat de moderne moslim en westerse consument op één plek al zijn of haar halal boodschappen kan doen. Gewoon in de buurt en bij elke supermarkt.

Een betrouwbare retailpartner.