Onze drie merken voor elke moslim

Anur Halal Food Group

WAHID

Wahid is het avontuurlijke merk in ons portfolio. Wahid is er voor de jonge, moderne moslim die wil kunnen deelnemen aan elke dieetwens en trend.

Geniet zorgeloos van halal gerechten, waar en wanneer je maar wilt, met wie dan ook. Je vindt ons in de Westerse detailhandel en foodservice met gekoelde en diepgevroren halal vleesproducten.

Wahid is steeds vaker te vinden in de schappen van grote Nederlandse supermarktketens. En dat zal alleen maar toenemen.

anur

ANUR

Het merk Anur is te vinden in de etnische markt, zowel in de detailhandel als in de foodservice.

We bieden voornamelijk diepvriessnacks, maar hebben tegenwoordig ook blik- en gekoelde producten.

Onze roots liggen in de halal-varianten van traditionele Nederlandse snacks zoals frikandellen en ham- en kipburgers.

Dit assortiment is geleidelijk aangevuld met een veelheid aan authentieke Oosterse, Mediterrane, Surinaamse en Aziatische specialiteiten en maaltijdcomponenten.

IKBAL

Iedereen zou altijd moeten kunnen genieten van betaalbare halal producten.

Wij maken Ikbal speciaal voor het prijssegment in de etnische markt. Dit merk bedient dit segment al jaren, zonder marketingondersteuning, maar met dezelfde kwaliteitszorg als zijn ‘grote’ broers.

Heerlijk eten met een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding zonder concessies te doen aan de strenge halal regels.

Je zou altijd Ikbal producten in huis moeten hebben. Omdat we willen dat iedereen kan genieten van heerlijke en eerlijke producten.

Voor elke moslim

Wij vinden het onbegrijpelijk dat in onze multiculturele samenleving van vandaag halal-producten vaak nog zo slecht verkrijgbaar zijn. Met onze merken Anur, Wahid en Ikbal willen we markleider worden in etnische en westerse retail. Vooral in de laatste categorie is nog een wereld te winnen. geboden kan worden.