Over onsAnur Halal Food Group

anur

Toonaangevend en ambitieus

Anur Halal Food Group (AHFH) is een totaalleverancier van gecertificeerd topkwaliteit Halal food. Met onze A-merken – Anur, Wahid en Ikbal – zijn wij niet meer weg te denken uit het Retail kanaal in binnen- en buitenland. Met distributie in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur Halal Food Group al jaren een toonaangevende leidende positie in West-Europa.

Deze positie zullen wij de komende jaren fors en ambitieus gaan uitbreiden. Wij willen de betrouwbare en vernieuwende marktleider in Europa worden

Onze Missie – Vooruitgaan en trouw blijven

Wij maken het voor elke moslim in Europa mogelijk om mee te doen aan de nieuwste consumptietrends en een gemakkelijke levensstijl en tegelijkertijd trouw te blijven aan de islamitische roots en familiewaarden.

Modern maar net zo vertrouwd als vroeger. Toen je samen met je ouders vlees kocht bij de islamitische slager. Die jij goed kende en hij jou.

Dat vertrouwde, warme en welkome gevoel, dat zal altijd onderdeel van onze merken blijven.

 

Over Anur Halal Food Group

Onze Ambitie – halal op elke hoek 

Wij vinden het onbegrijpelijk dat in onze multiculturele samenleving van vandaag halal-producten vaak nog zo slecht verkrijgbaar zijn. Met onze merken Anur, Wahid en Ikbal willen we markleider
worden in etnische en westerse retail. Vooral in de laatste categorie is nog een wereld te winnen.
Door continu nieuwe producten te ontwikkelen wordt ons assortiment jaarlijks steeds breder. We gaan net zo lang door totdat er een volledig assortiment aangeboden kan worden.

Onze Geschiedenis – Niet meer weg te denken

Onze merken Anur en Wahid zijn al ruim 25 jaar een begrip in Nederland en Europa, maar zeker ook in Marokko en Turkije.

In 1994 werd Anur Halal Food opgericht door de zoon van een Turkse arbeidsmigrant. In het verleden werden we vaak getypeerd als ‘Hollandse snackspecialist binnen etnische gemeenschappen.

Onze roots lagen namelijk bij het ontwikkelen van halal-varianten van oer-Hollandse snacks als frikandellen en ham- en kipburgers.

Onze Verantwoordelijkheid  – alles begint met vertrouwen 

Het meest waardevolle wat je van een ander kan krijgen is zijn of haar vertrouwen. Daar zijn wij ons elke dag weer bewust van.

Strikte naleving van de islamitische spijswetten in alle stadia van de bedrijfskolom is daarom essentieel. Die naleving is bij ons 100% gewaarborgd, doordat we ons bedrijf en onze partners al vanaf het begin laten certificeren door gezaghebbende halal certificeringsinstanties. Hun striktheid is onze kwaliteitsgarantie.

Omdat wij ons door een onafhankelijke partij laten certificeren bent u er zeker van dat alle islamitische spijswetten en voorschriften nauwkeurig worden gevolgd. Uiteraard voldoen al onze producten en processen ook aan de strengst mogelijke eisen op het gebied van kwaliteit (product en proces) en voedselveiligheid. Zo zijn de fabrikanten en leveranciers niet alleen volledig HACCP-, maar ook GFSI-gecertificeerd, zoals BRC/IFS.

Om die certificaten te behouden, worden we jaarlijks aan strenge keuringen onderworpen.

De producten van Anur

Wij maken het voor elke moslim mogelijk om te genieten van de heerlijkste gerechten. het voor elke moslim mogelijk om te genieten van de heerlijkste gerechten. Of het nu om het diner met de hele familie gaat of een lunch, ontbijt of snack tussendoor voor jezelf: voor elke gelegenheid hebben wij iets in huis dat je op tafel zet met onze merken Anur, Wahid en Ikbal.