Met Anur kies je voor: zeker eten

Anur Halal Food Group

#Zeker halal ​

Van de boerderij tot op je bord: de hele productieketen wordt dagelijks en met uiterste zorgvuldigheid gecontroleerd. Dat doen we zelf én dat doet Halal Correct. Dit onafhankelijke instituut werkt volgens de strengste internationaal erkende richtlijnen en standaarden zoals onder andere overeengekomen door OIC/SMIIC, de wereldorganisatie van islamitische landen, en de Maleisische en Indonesische standaarden. Halal Correct voert aangekondigde en onaangekondigde inspecties uit tijdens het hele productieproces. Op deze manier garandeert Anur de halalwaardigheid: onafhankelijk, transparant en wereldwijd gecertificeerd.

#Zeker vers

Of je nu kiest voor kipsaté, verse kipfilet, jonge Goudse kaas, lasagne bolognese of een van onze andere ruim 400 producten: alles van Anur is kraakvers. ’s Ochtends geproduceerd, dezelfde dag in het schap; dat is waar we op inzetten.

Voor het diepvriesassortiment geldt dat alles direct wordt ingevroren. Frikandellen, nasiblokken, kipnuggets, köfte en kaassoufflés: ook in vriesvers lopen we voorop.

#Zeker kwaliteit

Van vers rundergehakt tot kant-en-klare lahmacun: koop je een van onze producten, dan mag je erop vertrouwen dat je de hoogste kwaliteit krijgt. We werken uitsluitend samen met gecertificeerde partners en houden ons aan de strengste productie-eisen.

Anur is ook IFS-gecertificeerd: we houden ons aan internationaal vastgelegde normen om voedselhygiëne en veiligheid en productieprocessen te waarborgen.

 

#Zeker puur

Vanzelfsprekend staat ook dierenwelzijn bij ons centraal. De dieren worden met respect en de grootste zorg behandeld en eten vegetarisch. En natuurlijk wordt alles volgens de islamitische wetten geproduceerd, dus alleen tussen andere reine dieren en zonder toevoegingen als alcohol en gelatine.

#Zeker lekker makkelijk

Gemak, smaak en variatie zitten in het DNA van Anur. Al ruim 25 jaar maken we het je makkelijk met een breed assortiment van vers of handig voorgegaard vlees (zoals kebab en kipschnitzels), heerlijke vleeswaren (van sucuk tot filet americain) en snacks als köfte, kroketten en frikandellen.

Ook maken we kant-en-klare maaltijden. Je kunt kiezen uit traditioneel gekruide gerechten – zo zet je in een paar minuten een zalige Turkse güveç-stoof met pilavrijst of tafel – maar ook uit wereldmaaltijden, zoals een authentieke curry, die precies zo smaakt als ze ’m India maken.

Bij ons vind je oosterse klassiekers én westerse favorieten, stuk voor stuk halal. Zo kun je elke dag eten waar je zin in hebt én trouw blijven aan je islamitische roots.

Meer weten?

Heb je vragen over de certificering of productie? Of wil je meer informatie over ons assortiment? Neem dan direct contact met ons op.